Suppen Nieuwkoop

Suppen in Nieuwkoop

Nikano in Noorden, vlakbij Nieuwkoop verhuurt SUP boards. SUP (Stand Up Paddling) is een leuke activiteit voor bedrijfsuitjes, familieuitjes en vrijgezellenfeestjes, te combineren met kano’s en/of electroboten. Iedereen kan leren suppen, in Nieuwkoop. Met de komst van suppen kan een stuk gemakkelijker en ook in mindere hoge golven, het ultieme surfgevoel worden ervaren. De merken die wij voeren voor verhuur zijn BIC en F-ONE, dit zijn bekende merken in de surf/kite wereld. Wij geven daarom ook introductie lesjes en trips inclusief clinics.

SUP clinic in Nieuwkoop

Nikano verzorgt ook SUP “Stand Up Paddling” clinics/trips op de Nieuwkoopse plassen. Dit zijn leuke clinics voor vrienden, familie, kennissen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes etc. Suppen is voor iedereen, jong of oud, een heerlijk sportief dagje uit. Tijdens deze clinic leer je de teckniek van het peddelen, het echte surfwerk! Dit kan zowel in het voorjaar, zomers en najaar. Nikano beschikt over wetsuits, dit houdt het lichaam op temperatuur. Iemand een clinic cadeau geven, wij verkopen ook cadeaubonnen!

Naast SUP-verhuur hebben we nu ook SUP-lessen,SUP-Lessen in Nieuwkoop/Noorden.
SUP “Stand Up Paddling” is een complete workout. Je gebruikt 95% van je spieren. Bij Stand Up Paddling lessen ben je ook op conditioneel gebied bezig. Daarnaast is Suppen ontzettend goed voor je core en je balans.

SUP Stand Up Paddling is voor jong en oud. Wij geven SUP-lessen aan kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen, die in bezit zijn van een zwemdiploma.