Dagje suppen

Dagje Suppen

Nikano supverhuur heeft twee vestigingen zowel in Noorden (te Nieuwkoop) en Roelofarendsveen. Bij al onze vestigingen verhuren SUP boarden. SUP (Stand Up Paddling) is een leuke activiteit voor bedrijfsuitjes, familieuitjes en vrijgezellenfeestjes, te combineren met kano’s en/of electroboten.
Je kan dan ook heerlijk dagje suppen rondom Nieuwkoopse Plassen en/of door de Veense Polders.
Iedereen kan leren suppen, wij geven suplessen en supworkshops in Nieuwkoop en Roelofarendsveen. Je kan met vrienden, familie een heerlijk dagje suppen of mocht je nog geen ervaring hebben een introductie lesjes nemen bij één van onze locaties. Daarnaast kan je natuurlijk ook altijd een supboard huren.

De rode route in Noorden

De rode route is één van de mooiste stukje om te suppen, wil je echt een dagje suppen? Dan kan je deze route combineren met de gele route. Ga je voor de eerste keer op een supboard staan, dan is de rode route meer als genoeg. Ben je meer ervaren supper, dan kan je rode route en gele route combineren.  Bekijk hier onze sup routes. Wat maakt de rode route zo leuk? Dit komt door de mooie smalle slootjes omgeven met het prachtige natuur van de Nieuwkoopse Plassen waardoor je heen supt.

De Gele Route in Nieuwkoop.

Het leuke van deze route is, dat je ook over de “grote” Nieuwkoopse Plassen gaat.
Je kan dus de gele en rode route suppen op de Nieuwkoopse Plassen. Om alles te kunnen suppen, dan raden we dit aan op dit in twee dagen te doen. Zeker als je niet gewend bent om lange afstanden te suppen. Wil je echt een lang weekend suppen op de Nieuwkoopse Plassen, raden we je aan om bij onze airbnb Zoetwater te overnachten.

De tulpen route in Roelofarendsveen.

De tulpen route die bestaat uit allerlei tulpen borden met daarop leuke weetjes en anekdotes.
Deze tocht gaat door de Veense Polders. Wil je een hier dagje suppen, dan raden we je aan op wat drinken en eten mee te nemen in waterdichte tas. Op deze locaties zijn geen aanlegplaatsen.
Wat neem je allemaal mee voor dagje suppen?

  • Waterdichte tas
  • Waterdicht hoesje met telefoon
  • Genoeg drinken
  • Eten
  • Routebeschrijving
  • Handdoek
  • Zonnebrand

Wil je dagje gaan suppen? Reserveer nu via deze blauwe knop hieronder: