FLUISTERBOTEN

ideaal voor het gezin

Fluisterboten

Bootverhuur Nikano is gevestigd in het plaatsje Noorden (gem. Nieuwkoop) midden in het groene hart. Nikano bevindt zich bij het mooiste natuurgebied van Nederland. Nieuwkoop staat bekend om de Nieuwkoopse Plassen (in het Groene Hart) zowel in de zomer als in de wintermaanden. 

Wij hebben 8 fluisterboten in de verhuur.

Deze boten beschikken over een ruimte van maximaal 6 tot 8 personen (incl. kinderen).

 

De elektroboten worden ook wel fluisterboten genoemd vanwege de stille motor. De sloepen hebben banken die tevens gebruikt kunnen worden als bagageruimte. Men kan met de fluisterboot diverse routes varen die je eventueel kunt combineren. Een tochtje met de elektroboot kan dus varieren van 1 uur tot bijvoorbeeld een hele dag. Onderweg zijn er verschillende mogelijkheden tot aanleggen, waar je bijvoorbeeld gezellig kunt picknicken. Tevens ideaal voor gezinnen.

Voor het Gezin

Een fluisterboot is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen en voor degenen die minder mobiel zijn. Voor jong of oud, er zijn verschillende manieren om van de natuur te genieten. De fluisterboot maakt bijna geen geluid waardoor je gezellig met elkaar kan praten zonder herrie van een motor en ook op plekjes kan komen waar geen motorvaartuigen zijn toegestaan. Een fluisterboot beschikt over veel opbergruimtes en er mogen maximaal 8 personen in (incl. kinderen). Ouders met kinderen en opa’s en oma’s kunnen zo met zijn allen genieten van een heerlijk dagje uit wanneer zij een fluisterboot huren.

Omgeving

Voor botenverhuur in Nieuwkoop bent u bij Nikano op het juiste adres, kom snel een kijkje nemen in onze mooie omgeving en natuurrijke vaarroutes. Je kunt een fluisterboot huren en de hele dag rond varen en/of aanleggen om te picknicken, uit te rusten of juist een frisse duik te nemen.

Ons sloepverhuur Nikano is goed en makkelijk te bereiken vanaf Gouda, Utrecht, Maarssen, Harmelen, Kockengen, Woerden, Leiden, Rotterdam,  Bodegraven, Den Haag, Amsterdam, Mijdrecht, Vinkeveen, Uithoorn, Giethoorn, Biesbosch, Kaag en Braassem, Reeuwijk, Loosdrecht,  Alphen aan den Rijn en Haarlem.
TIP: Bij Nikano bootverhuur bent u op het juiste adres voor familieuitjes, vrijgezellenuitjes, bedrijfsuitjes en teamuitjes.

Cadeau tip

Dit is natuurlijk ook leuk om iemand cadeau te doen, door middel van een cadeaubon van Nikano.
De cadeaubon is bij ons af te halen of eventueel te bestellen via de email

Sportieve activiteiten voor een bedrijfsuitje, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes en familiefeestjes

TARIEVEN

 

Eerste uur €25 
Dag € 110
per uur €22

Grotere groepen zijn ook mogelijk, bel of mail voor meer informatie: tel: 0172-407094 (Noorden)
email: nikanoverhuur@gmail.com

Wetsuits: €5,-

Prijswijzigingen voorbehouden.
VERPLICHT: *zwemdiploma *borg €50,- *legitimatiebewijs
SUP verhuur doen wij ook op locatie, alleen omgeving Het Groene Hart, wij rekenen daarvoor extra vervoerskosten afhankelijk van de afstand.

Schitterende vaarroutes in Nieuwkoop en Roelofarendsveen

ARRANGEMENTEN

In samenwerking met Cafe de Klinker, bieden wij verschillende arrangementen 

Barbeque

Picknickmand op het water

High Tea

Heb je een vraag of wil je meer informatie omtrent arrangementen? Stuur een  e-mail aan info@nikano.nl of bel: 0172407094 (Nieuwkoop)