FLUISTERBOTEN

ideaal voor het gezin

Bootverhuur Nikano

  

Bij Bootverhuur Nikano verhuren wij onder andere fluisterboten. We zijn de nummer 1 boot verhuur rondom de Nieuwkoopse plassen. Onze fluisterboten zijn erg populair omdat deze geluidloos zijn. Onze botenverhuur is gevestigd  in Noorden (gem. Nieuwkoop) midden in het groene hart waar ook de rode route begint. Nikano bevindt zich bij het mooiste natuurgebied van Nederland.  Nieuwkoop staat bekend om de Nieuwkoopse Plassen (in het Groene Hart) zowel in de zomer als in de wintermaanden. Onze bootverhuur heeft in totaal 8 fluisterboten. 

 

De fluisterboot 

 

De elektroboten worden ook wel fluisterboten genoemd vanwege de stille motor. De sloepen hebben banken die tevens gebruikt kunnen worden als bagageruimte. Deze boten beschikken over een ruimte voor maximaal 6 tot 8 personen (incl. kinderen). Men kan met de fluisterboot diverse routes varen die je eventueel kunt combineren. Bij ons begint de rode elektroroute. Een tochtje met de elektroboot kan dus varieren van 1 uur tot bijvoorbeeld een hele dag. Onderweg zijn er verschillende mogelijkheden tot aanleggen, waar je bijvoorbeeld gezellig kunt picknicken. Tevens ideaal voor gezinnen. Wil je alles weten over onze fluisterboten lees dan ook onze adviesgids.

 

 

Met een fluisterboot op Nieuwkoops Plassen 

 

De Nieuwkoopse  Plassen staan bekend om de speciale fluisterboot routes. Varen met een fluisterboot op de Nieuwkoopse Plassen is dan ook extra genieten. De fluisterboot routes zijn namelijk niet bedoeld voor boten met een motor. De fluisterboten kunnen dan ook op plekken komen waar je normaal gesproken dan ook niet mag komen met een motorboot.

 

Organiseer een dag uit 

 

Naast onze botenverhuur zijn er nog meer activiteiten zoals: kajakken, kanoen, sup verhuur, suplessen en sup workshops voor familie, vrienden, bedrijfuitjes. Deze activiteiten zijn allemaal te combineren. Een fluisterboot huren is ideaal voor een dag op het water, vanwege de geruisloze motor kan je gewoon lekker met elkaar praten.
Wil je een dagje uit als cadeau geven? TIP: we hebben ook cadeaubonnen.
Daarnaast is er nog veel meer te doen in Nieuwkoop.

 

 

 

 

 

Voor het gezin

Een fluisterboot is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen en voor degenen die minder mobiel zijn. Voor jong of oud, er zijn verschillende manieren om van de natuur te genieten. De fluisterboot maakt bijna geen geluid waardoor je gezellig met elkaar kan praten zonder herrie van een motor en ook op plekjes kan komen waar geen motorvaartuigen zijn toegestaan. Een fluisterboot beschikt over veel opbergruimtes en er mogen maximaal 8 personen in (incl. kinderen). Ouders met kinderen en opa’s en oma’s kunnen zo met zijn allen genieten van een heerlijk dagje uit wanneer zij een fluisterboot huren.

Omgeving

Voor botenverhuur in Nieuwkoop bent u bij Nikano op het juiste adres, kom snel een kijkje nemen in onze mooie omgeving en natuurrijke vaarroutes. Je kunt een fluisterboot huren en de hele dag rond varen en/of aanleggen om te picknicken, uit te rusten of juist een frisse duik te nemen.

Ons sloepverhuur Nikano is goed en makkelijk te bereiken vanaf Gouda, Utrecht, Maarssen, Harmelen, Kockengen, Woerden, Leiden, Rotterdam,  Bodegraven, Den Haag, Amsterdam, Mijdrecht, Vinkeveen, Uithoorn, Giethoorn, Biesbosch, Kaag en Braassem, Reeuwijk, Loosdrecht,  Alphen aan den Rijn en Haarlem.
TIP: Bij Nikano bootverhuur bent u op het juiste adres voor familieuitjes, vrijgezellenuitjes, bedrijfsuitjes en teamuitjes.

Cadeau tip

Dit is natuurlijk ook leuk om iemand cadeau te doen, door middel van een cadeaubon van Nikano.
De cadeaubon is bij ons af te halen of eventueel te bestellen via de email

Sportieve activiteiten voor een bedrijfsuitje, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes en familiefeestjes

TARIEVEN

 

 Fluisterboot (max 8 personen incl. kinderen):
Per uur € 30,- 

Dag: € 165,-

 Borg: € 50,- contant

 Zwemvest: € 2,50

 

Grotere groepen zijn ook mogelijk, bel of mail voor meer informatie: tel: 0172-407094 
e-mail: info@nikano.nl

 

 

 

Prijswijzigingen voorbehouden.
VERPLICHT: *zwemdiploma *borg € 50,- *legitimatiebewijs
SUP verhuur doen wij ook op locatie, alleen omgeving Het Groene Hart, wij rekenen daarvoor extra vervoerskosten afhankelijk van de afstand.

 

Schitterende vaarroutes in Nieuwkoop en Roelofarendsveen

ARRANGEMENTEN

In samenwerking met Cafe de Klinker, bieden wij verschillende arrangementen 

buffet/keuzemenu

Picknickmand op het water