suppen nieuwkoop

Suppen Nieuwkoop

Suppen in Nieuwkoop. Stand Up Paddling (SUP) is ontstaan vanuit de surfcultuur en groot geworden op de Hawaïaanse wateren. De Surfleraren stonden op hun board met een peddel om zo bij hun leerlingen te kunnen blijven, instructies te geven en overzicht te houden. Vanaf heden kunnen natuurgenieters en watersporters heerlijk door de Nieuwkoopse Plassen suppen, bij Nikano Nieuwkoop Kano Noorden.
Bij Nikano Noorden verhuren wij SUP “Stand Up Paddling” boards . Stand Up Paddling is een leuke activiteit voor bedrijfsuitjes,  familieuitjes en vrijgezellenfeestjes, verjaardagen te combineren met kano’s en/of electroboten.

SUP-lessen

Naast SUP-verhuur hebben we nu ook SUP-lessen,SUP-Lessen in Nieuwkoop/Noorden.
SUP “Stand Up Paddling” is een complete workout. Je gebruikt 95% van je spieren. Bij Stand Up Paddling lessen ben je ook op conditioneel gebied bezig. Daarnaast is Suppen ontzettend goed voor je core en je balans.

SUP Stand Up Paddling is voor jong en oud. Wij geven SUP-lessen aan kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen, die in bezit zijn van een zwemdiploma.

Heb je een vraag of wil je meer informatie omtrent arrangementen? Stuur een  e-mail aan info@nikano.nl of bel: 0172407094