MENU ITEM TEKST

Hier een subtitel

Botenverhuur

Botenverhuur in Nieuwkoop ? Botenverhuur Nikano is gevestigd in het Noorden (gem. Nieuwkoop) midden in het groene hart. Botenverhuur Nikano in gem. Nieuwkoop zit in het mooiste natuurgebied van Nederland. Nieuwkoop staat bekend door de Nieuwkoopse Plassen (in het Groene Hart) zowel als in de zomer en de wintermaanden. Onze botenverhuur heeft 8 fluisterboten in de verhuur. U kunt bij ons een boot huren, in deze boot kunnen 8 personen. Een bootje huren is leuke relaxete manier om de Nieuwkoopse Plassen (Nieuwkoop) te verkennen. Ons bootverhuur Nikano is goed en makkelijk te bereiken vanaf Gouda, Utrecht, Maarssen, Harmelen, Kockengen, Woerden, Leiden, Rotterdam,  Bodegraven, Den Haag, Amsterdam,  Mijdrecht, Vinkeveen, Uithoorn, Giethoorn, Biesbosch, Kaag en Braassem, Reeuwijk, Loosdrecht,  Alphen aan den Rijn en Haarlem.

TIP: Bij Botenverhuur Nikano bent u op het juiste adres voor familieuitjes, vrijgezellenuitjes, bedrijfsuitjes en teamuitjes.

Heb je een vraag of wil je meer informatie omtrent arrangementen? Stuur een  e-mail aan info@nikano.nl of bel: 0172407094