Bootverhuur

Bootverhuur

Bootverhuur in Nieuwkoop ? Bootverhuur Nikano is gevestigd in het Noorden (gem. Nieuwkoop) midden in het groene hart. Bootverhuur Nikano in gem. Nieuwkoop zit in het mooiste natuurgebied van Nederland. Nieuwkoop staat bekend door de Nieuwkoopse Plassen (in het Groene Hart) zowel als in de zomer en de wintermaanden. Onze botenverhuur heeft 8 fluisterboten in de verhuur. U kunt bij ons een boot huren, in deze boot kunnen 8 personen. Een bootje huren is leuke relaxete manier om de Nieuwkoopse Plassen (Nieuwkoop) te verkennen. Ons bootverhuur Nikano is goed en makkelijk te bereiken vanaf Gouda, Utrecht, Maarssen, Harmelen, Kockengen, Woerden, Leiden, Rotterdam,  Bodegraven, Den Haag, Amsterdam,  Mijdrecht, Vinkeveen, Uithoorn, Giethoorn, Biesbosch, Kaag en Braassem, Reeuwijk, Loosdrecht,  Alphen aan den Rijn en Haarlem.

TIP: Bij Nikano bootverhuur bent u op het juiste adres voor familieuitjes, vrijgezellenuitjes, bedrijfsuitjes en teamuitjes.

Heb je een vraag of wil je meer informatie omtrent arrangementen? Stuur een  e-mail aan info@nikano.nl of bel: 0172407094