Bootje huren

Bootje huren

Een bootje huren in bij Nikano? Nikano ligt in het plaatsje Noorden (gem. Nieuwkoop) zo’n 5min van Nieuwkoop zelf. Een bootje huren in Nieuwkoop in het mooiste natuurgebied van Nederland. Nieuwkoop staat bekend door de Nieuwkoopse Plassen (in het Groene Hart) zowel als in de zomer en de wintermaanden. Nikano heeft 8 fluisterboten in de verhuur. U kunt bij ons een boot huren, in deze boot kunnen 8 personen. Een bootje huren is leuke relaxete manier om de Nieuwkoopse Plassen (Nieuwkoop) te verkennen. Mocht je een bootje willen huren zijn wij goed en makkelijk te bereiken vanaf GoudaUtrechtMaarssenHarmelenKockengenWoerdenLeidenRotterdamBodegravenDen HaagAmsterdam,  MijdrechtVinkeveenUithoornGiethoornBiesboschKaag en BraassemReeuwijkLoosdrecht,  Alphen aan den Rijn en Haarlem.

TIP: Als je bootje wilt huren kan dat bij allegelegen heden, zoals familieuitjes, vrijgezellenuitjes, bedrijfsuitjes en teamuitjes.

Heb je een vraag of wil je meer informatie omtrent arrangementen? Stuur een  e-mail aan info@nikano.nl of bel: 0172407094